Skip to main content

Servis

“Na usluzi smo Vam kako bismo održavali Vaš sat za Vas, ali i za generacije koje dolaze.”

Servis Rolex sata zahtijeva iznimnu stručnost i iskustvo, specifične alate i originalne Rolex dijelove. Kao službeni Rolex servisni centar za Hrvatsku na usluzi smo Vam već preko četiri desetljeća. Stvorili smo svoje ime upravo kroz beskompromisnu stručnost, pedantnost i superiornu kvalitetu, stječući povjerenje mnogih partnera i klijenata iz cijelog svijeta.

Pero Mamić - Rolex Service Center Croatia

Servis Satova

S mnogo godina između servisa, Vaš sat zaslužuje iznimnu pažnju kako bi Vas pratio kroz život.

Prije nego se započne proces servisiranja, naši stručni serviseri provode temeljitu dijagnostičku analizu kako bi se utvrdilo što je točno potrebno napraviti da bi se osiguralo da Vaš sat zadovolji stroge Rolex zahtjeve performansi.

Rolex Servisna procedura

Rolex servisni postupak osmišljen je kako bi se osiguralo da svaki sat koji napušta Rolex servisni centar bude u skladu s njegovim izvornim funkcionalnim i estetskim specifikacijama, te je upotpunjen dvogodišnjom međunarodnom servisnom garancijom.

Ostale usluge

Pružamo razne urarske usluge, poput zamjene remena, narukvica, brojčanika, baterija i sl., prilagođavanje veličina narukvica, provjera autentičnosti*, čišćenje sata i razne manje popravke.
*Ne dajemo procjene vrijednosti.