Skip to main content

O nama

Dugotrajna tradicija i kvaliteta

Osnivanjem urarske radionice 1970. godine u Zagrebu, Pero Mamić bio je prvi u Hrvatskoj koji je radio s luksuznim švicarskim brendovima, kao što su Rolex, Patek Philippe, Cartier, Baume & Mercier, Vacheron Constantin, Longines, Piaget i brojni drugi. Nakon desetljeća rada i iskustva u luksuznoj urarskoj industriji, Pero Mamić je postao sinonim za pouzdanost, povjerenje i kvalitetu.

Obitelj Mamić i Rolex

Ponosni smo član Rolex obitelji preko 40 godina. Veliko partnerstvo započeo je osnivač, Pero Mamić, zahvaljujući besprijekornoj stručnosti i profesionalizmu, čineći ga jednim od dva Rolex servisera u bivšoj Jugoslaviji, sa sjedištem u Zagrebu. Tijekom svoje karijere, gospodin Mamić je čak radio i u Rolexu u New Yorku kao jedan od samo četiri člana ekspertne grupe.

Razvijajući posao na ovim temeljima, nove generacije Mamić obitelji nastavljaju investirati u svoja znanja, unapređujući usluge i iskustvo klijenata te jačajući tržišnu poziciju kao lider.

Trenutak za pamćenje

Kupovina luksuznog proizvoda je emotivan trenutak, a mi smo Vam uvijek na usluzi kako bismo iskustvo učinili posebnim i pamtljivim.

Bilo da sat kupujete prvi put ili ste iskusni kolekcionar, naš tim stručnog, susretljivog i iskusnog osoblja i servisnih stručnjaka će Vas srdačno voditi i pomoći Vam na ovom uzbudljivom putovanju.

Naš pristup

Veselimo se Vašem dolasku u naše butike u samom centru Zagreba, gdje će nam biti iznimno drago posvetiti Vam vrijeme i osobno Vam predstaviti naše brendove ili pojedine modele širokih kolekcija.

U Mamić buticima u potpunosti smo posvećeni našim klijentima i uvijek se trudimo pomoći im u izboru idealnog odabira prema njihovim željama, osobnosti i životnom stilu. Zahvaljujući ovom predanom pristupu i profesionalizmu, tijekom godina su generacije obitelji postale naši lojalni klijenti i dragi prijatelji.