Skip to main content

Ostali brendovi satova

MOVADO

Osnovan u Švicarskoj 1881., Movado je danas prepoznat po ikonskom brojčaniku Museum® te modernoj estetici. S više od 200 međunarodnih nagrada za dizajn satova i tehnologiju vremena, Movado satovi se čak mogu pronaći u stalnoj kolekciji muzeja diljem svijeta.

TAG HEUER

Od 1860. godine , TAG Heuer, popularni švicarski avangardni proizvođač satova, vođen je modernim duhom kontinuirano gledajući prema naprijed i postavljajući rekorde.
Slogan #DontCrackUnderPressure simbolizira posebnu kulturu TAG Heuera i njihovih vjernih nositelja koji su odvažni, pomalo buntovni, mladi, samouvjereni i povezani sa svijetom budućnosti.
Baš poput svojih ambasadora Cristiana Ronalda, Toma Bradya, Belle Hadid, Davida Guette i mnogih drugih, TAG Heuer je za one koji žive život punim plućima i koriste svaku 1/1000 sekunde svog dana. Nikad ne staju. Nikad ne posustaju.

TISSOT

Znak ‘+’ logotipa Tissot isti je kao onaj švicarske zastave, čuvajući tako švicarski identitet u svojoj srži, simbolizirajući kvalitetu i pouzdanost koju njihovi urarski stručnjaci ponosno demonstriraju od 1853. godine.
Sa stiliziranim, raznolikim modelim visoke kvalitete po atraktivnim cijenama, Tissot se zalaže za pristupačnu izvrsnost.

VICTORINOX

Victorinox je švicarski brend, poznat po ikonskim švicarskim nožićima, ali također i po širokom asortimanu iznimno kvalitetnih proizvoda, uključujući i satove. Svaki sat je osmišljen i dizajniran na način da postigne savršenu ravnotežu performansi i bezvremenskog izgleda. Do trenutka kada ste stavili svoj Victorinox sat na ruku, već je prošao preko 100 kontrola kvalitete te možete biti sigurni da je spreman za sve i prigodan za svaku prigodu.